loader image

Milwaukee profesionalni alati

Milwaukee Electric Tool

vodeći je proizvođač električnih alata, pribora i ručnih alata za profesionalne korisnike širom svijeta. Još se 1924. godine Milwaukee Tool etablirao kao lider u izdržljivosti i vrhunskim performansama alata koje proizvode.

Poslovnica: ŠIBENIK 1
Put Bioca 4, Šibenik

Tel: 022 / 212-743
Tel: 022/212-763
Mob: 099/290-0002

Email: prodaja@autotim.hr

O Milwaukee električnim alatima

Milwaukee alati u kratkim crtama

–              proizvodi svoje alate u prepoznatljivoj crvenoj boji

–              opsežan asortiman obuhvaća više od 800 različitih modela akumulatorskih i električnih alata:  bušilice, uvrtači, odvijači, ubodne i sabljaste pile, udarni čekići, brusilice, mazalice, kružne pile, rezači kabela i cijevi, pištolji za silikon, reflektori, usisavači, permanentne magnetne bušilice, postolja za bušenje dijamantnim svrdlima…

–              kompletna ponuda s više od 4000 komada dodatnog pribora, kao što su svrdla, kružne pile, listovi pile, krunska svrdla, spiralna svrdla, rezne i brusne ploče , žičane četke, vijčani i udarni nastavci, brusni kolutovi, svrdla za udarno bušenje.

–              Milwaukee alati dizajnirani su i proizvedeni s ciljem da posao bude odrađen bolje, brže, pouzdanije i sigurnije.

–              Milwaukee proizvodna paleta omogućuje korištenje alata i pribora u građevinskoj industriji, obradi metala, proizvodnji i montaži namještaja , unutarnjeg uređenja, kao i elektroinstalaterima, instalaterima plinskog i centralnog grijana, auto servisima, mehaničarskim radionama.

–              proizvoditi najbolje električne alate i pribor za najteže uvjete rada za profesionalne korisnike je vizija tvrtke, što je dovelo do toga da je Milwaukee Tools svjetski lider u inovacijama

Video

Pogledajte video galeriju ovih fantastičnih alata na dijelu

Auto-Tim je ponosan distributer za Šibensko-kninsku županiju tvrtke TiD-extra koja je generalnog distributer vodećeg proizvođača profesionalnog alata za teške uvjete rada u industriji i obrtništvu Milwaukee Electric Tool Corp.

KONTAKTI

AUTO-TIM

Poslovnica: Šibenik 1

Put Bioca 4, Šibenik
Tel: 022 / 212-743
Email: prodaja@autotim.hr

Radujemo se Vašem pozivu, mailu, ali Vas također pozivamo u našu poslovnicu da vidite ove vrhunske alate.

Primajte naše novosti

AUTO-TIM

Sjedište:

(podaci za ponude i fakture): 

“AUTO-TIM”

Slavice 7, Bilice,
22000, ŠIBENIK

OIB: 5042608376

IBAN:

HR4924020061140195540

ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK d.d. Rijeka

UPRAVA

Toni Slavica

autotim@autotim.hr