loader image

Prvu svoju trgovinu sam otvorio u Šibeniku 2006. godine na adresi Stjepana Radića 48 , na mjestu gdje je bila trgovina tvrtke Plimex d.o.o. iz Zadra .
Plimex d.o.o. je bila jedna od vodećih tvrtki na području prodaje autodijelova na području RH s više od 80 poslovnica.
Ja sam u to vrijeme bio voditelj poslovnica za Šibensko-Kninsku županiju . Nakon 10 godina poslovanja tvrtka Plimex d.o.o. je otišla u stečaj.
Kako sam volio posao kojim se bavim i kako sam stekao veliko i iskustvo i znanje u prodaji i distribuciji autodijelova odlučio sam nastaviti tim putem, te sam otvorio tvrtku „Auto-Tim“.

Svojim sugrađanima sam želio ponuditi široki asortiman vodećih svjetskih brendova. Da bi to ostvario vrlo brzo sam odlučio stupiti u kontakt s nekom kvalitetnom tvrtkom u branši prodaje autodijelova koja bi mogla podržati tu moju zamisao. Izbor je pao na tvrtku Tokić d.o.o..

Gospodin Ilija Tokić, vlasnik tvrtke Tokić d.o.o., me je odmah prepoznao kao budućeg velikog i pouzdanog partnera, što se i ostvarilo, na što sam iznimno ponosan.

U narednim godinama Tokić d.o.o. je postao vodeća tvrtka na području autodijelova u Hrvatskoj, a mi u našoj Šibensko-kninskoj županiji.

Zahvaljujemo se svim našim kupcima i partnerima, jer bez Vas ne bi nikada ispisali ovaj put uspjeha. I dalje ćemo Vam se truditi ponudi najbolje po što boljim cijenama!

Toni Slavica

Vlasnik, Auto-Tim